lördag 12 november 2011

en vanlig lördagskväll med gänget.

Ligger just nu i kickans säng med thilde, hon e bra go. Jag, thilde, kickan och fredrik åkte hit medans ekke, bea och lito skulle hämta ekkes mamma i bjurholm. Vi har kollar på tv och haft skojj, varit lite smått oseriös och sånt. Hihi, alltid lika roligt. Dom vill nu kanske att vi ska på nå gammalt psykhus och kolla, fan va läskigt. Är rädd redan nu, och vi vet inte ens om vi ska dit eller inte. Antingen det, skräckfilm eller vanlig hederlig tv. Mer finns det inte att göra, så vi får göra det roligt.

I morgon är det farsdag, ska med han på stan och göra något. Vad vet ja inte, men något skulle vi göra. Thilde åker hem i morgon också, jag kommer grina. Vill inte sova själv, hon är så mysig. Tycker att hon kan stanna här typ flera hundra veckor! Tror hon gillar mina sköna vänner här, hoppas det. Men vem skulle inte gilla dom liksom? hihi

Nu blir det till att vänta på bea och dom så vi kan kolla på film, det skulle ta typ en timme.. hoppas det går snabbt. Finns inte så mycket att göra här på rummet så, menmen :')
puss så länge.
slänger in en bild på min snygga kickelina.

Inga kommentarer: