måndag 14 november 2011

every time you say me my name, I fall

Sitter i klassrummet och är helt slut, har haft idrott. Jag har inte varit såhär slut på länge, vi spelade den efterlängtade fotbollen. Känslan när man springer med bollen är fan obeskrivlig, längtar tills sommaren.. Har blött hår, ont i ryggen och ont i magen. Känner att det kommer bli en riktigt rolig dag, eller inte.. Kommer vara sur som ett as. Aja, that's life.

Igår hade vi typ filmkväll, först var vi i stan och lämnade thilde till bussen. Kändes hemskt, men hon har ju praktik så. Efter det åkte kickan med oss hem, hon hade lämnat av fredrik på bussen också. Så när jag kom hem packade jag, hämta kycklingsallad och for till ekke med kickan. Fast bara bea var där, efter ett tag kom den grabben. Vi for ut och åkte ett tag, hämtade lito och sedan tillbaka till ekke. Köpte en massa gotta och kollade på film, knowing och american virgin. Knowing var väl äcklig, och american virgin är ju ba stygg. Men det var roligt. Efter det se dampade kickan lös lite, haha hon är så stygg. Gick omkring i en massa kläder och stojja runt. Sedan åkte vi å rökte och gick in till kickan för att mysa. Kvällen kortfattad, :-)

Idag vet jag inte vad det blir, får ta dagen som den kommer. Längtar efter mat, hoppas det är gott. Nu blir det plugg till hundra denna lektion, puss.


Inga kommentarer: